Telefon   606 842 146

Mail  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

mask

Blog

okap w kuchni

Na co zwrócić uwagę wybierając okap do gastronomii?

Właściwy wybór okapu do gastronomii to nie tylko gwarancja komfortu pracy, ale także dbałość o higienę i bezpieczeństwo. W poniższym artykule przedstawiamy, na co zwrócić uwagę przy wyborze tego niezbędnego elementu wyposażenia każdej profesjonalnej kuchni.

Czytaj więcej

wędzone mięso na kijach

Dlaczego warto wędzić mięso w komorach?

Wędzenie mięsa to jedna z technik konserwacji żywności, która nadaje potrawom wyjątkowy smak i aromat. Jednym z najskuteczniejszych sposobów jest wędzenie mięsa w komorach. Dlaczego warto zastosować tę metodę?

Czytaj więcej

kocioł warzelny

Jak wybrać dobry jakościowo kocioł warzelny?

Firmy zajmujące się przemysłem gastronomicznym i garmażeryjnym muszą korzystać z rozwiązań, które ułatwiają im pracę. Jedną z maszyn, której zakup warto przemyśleć, jest bez wątpienia kocioł warzelny, który przydaje się przede wszystkim do przygotowywania zup, gulaszów czy sosów w większych ilościach. Na co zwrócić uwagę, wybierając taki sprzęt?

Czytaj więcej